fbpx
Kermis en zeepkistenrace

Kermis 2020 definitief afgelast

Het beloofde een mooie zomer te worden. Het EK-voetbal stond voor de deur, de Olympische Spelen zouden weer plaatsvinden en de kermis in Son en Breugel zou nieuw leven in worden geblazen. Echter zorgt het coronavirus ervoor dat al deze evenementen dit jaar geen doorgang kunnen vinden.

WO Events en Café-Restaurant de Zwaan hadden de handen in een geslagen om de inwoners van Son en Breugel een vernieuwde kermis te geven. Het plan was om de kermis weer te laten leven onder de inwoners door muziek toe te voegen aan het evenement. De organisatie vond dat dit element nog ontbrak aan onze kermisagenda en wilde daarop inspelen door 4 feestavonden toe te voegen aan de Sonse kermis.

Naast de feestavonden zou er ook een zeepkistenrace plaatsvinden. Jong en oud kon aan de slag om een eigen wagen te bouwen waarmee ze het parcours door het dorp moesten afleggen. In de verschillende leeftijdscategorieën waren er prijzen te winnen voor de snelste, mooiste en origineelste wagen.

Het besluit van de regering om alle evenementen tot ten minste 1 september 2020 te verbieden is een logische keuze waar wij als organisatoren volledig achter staan. Wij hopen dan ook alle inwoners van Son en Breugel te mogen verwelkomen op de kermis van 2021.

Bericht delen

Share on facebook
Share on twitter

© 2021 - WO Events