fbpx

Algemene informatie

Entree

Entree tot het kermisterrein is gratis. Voor je bezoek aan de kermis hoef je niet te beschikken over een coronatoegangsbewijs. Een negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of bewijs dat je hersteld bent van corona is dus niet nodig. Je bent van harte welkom! Wel vragen we je om je aan de basisregels te houden en 1,5 meter afstand te houden van anderen. Het nuttigen van meegebrachte alcoholische consumpties is niet toegestaan.

Bij toegang tot de feesttent heb je wel een coronatoegangsbewijs nodig in de vorm van een QR-code. Dit kan door middel van een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een testbewijs. Bij binnenkomst scannen we je QR-code die in de CoronaCheck-app te vinden is.

Daarnaast is er ’s avonds in de feesttent een minimale leeftijd van 18 jaar. Neem daarom een geldig identiteitsbewijs mee.

Pinnen

Vanwege het coronavirus vragen we je zoveel mogelijk te betalen met pin. Zo voorkomen we een extra contactmoment. Betaal je liever met contant geld? Probeer dan te betalen zonder handcontact te maken. De dichtstbijzijnde pinautomaat vind je bij de Rabobank of ABN-amro aan de Heistraat.

Coronamaatregelen

Kermis Son en Breugel krijgt dit jaar een ruimere opzet met extra aandacht voor de gezondheidsmaatregelen. Met een ruimere opstelling tussen de attracties en een duidelijk aangegeven looproute kun je onderling voldoende afstand houden. Daarnaast gelden de bekende gezondheidsmaatregelen. Er zijn voldoende mogelijkheden om je handen te desinfecteren; de toiletten en toonbanken worden vaker gereinigd en we vragen je zoveel mogelijk met pin te betalen. Last but not least, bij klachten verzoeken we je thuis te blijven en de kermis niet te bezoeken.

Parkeren

Rond het terrein van de kermis zijn enkele parkeermogelijkheden. Je kan gebruik maken van het parkeerterrein bij de Albert Heijn aanhet 17 septemberplein.

Openbaar vervoer

Kermis Son en Breugel is makkelijk bereikbaar per bus. De kermis is te bereiken met lijnbus 156 of 157. Stap uit bij bushalte kanaalbrug, vanuit hier is het 5 minuten lopen naar de kermis