fbpx
websiteNieuws

Bierfest 2019

? LIEBE LEUTE,

De zomervakantie staat weer voor de deur en we zijn allemaal klaar om te genieten van het heerlijke weer in combinatie met een lekker koud biertje. De tofste festivals zijn in aantocht en het bekende Megapark zal weer uit z’n voegen barsten. 

Maar natuurlijk kijken we allemaal uit naar de mooiste maand van het jaar, OKTOBER! Want na een succesvolle eerste editie staat ook dit jaar weer het Bierfest op het programma. Dit jaar pakken we uit tijdens de biercantussen op vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober. Onder leiding van de Motion Allround Coverband (bekend van vorig jaar) zullen wij ons dat weekend wanen als heus kerkkoor. De leukste meezingers komen die avond aan bod, dus zorg ervoor dat je je stem niet verliest deze zomer. Meezingen is immers verplicht. 

? WINACTIE!
Wil jij verzekerd zijn van deelname aan een biercantus? Laat jouw emailadres hier (afgelopen) achter en blijf op de hoogte van het laatste Bierfest nieuws. Zo maak je ook direct kans op 50% korting op het inschrijfgeld van je team!

Geniet allemaal optimaal van de aankomende zomer en moedig je vrienden aan om het drinkniveau flink op te schroeven. Dat zal in oktober zeker van pas komen. Meer informatie over het Bierfest volgt snel.

? Vergeet onze pagina niet te liken om altijd op de hoogte te blijven van Bierfest Son en Breugel!

Bericht delen

Share on facebook
Share on twitter

© 2023 - WO Events